mandag den 6. september 2010

At Apple Vin


Vi havde en stor bestand af æbler i år, så besluttede at eksperimentere med nogle cider beslutningsproces. Efter cruising www var vi ikke klogere så købte noget vin gær og sæt om at lave en vin
/ Cider. Vi knuste æbler bruge vores juicer og filtreret cirka 15 liter saft i himselfs øl at gøre tønde sammen med gær, og sætte den på standby. Efter et par uger har vi lært, at vi burde have sat i pectinstoffer enzym til at præcisere vin, så tilføjede en del af denne. Det var i marts, og de ting boblede væk, bøvsen gennem luftsluse ofte først derefter sjældnere, indtil den endelig stoppede.


I dag har vi martret af vin til en container - ser klart.
Så tilføjede karbonering dråber (en blanding af dextrose, maltose og saccharose) til flasker, fordi nogle sukkerarter producere alkohol, kuldioxid eller sødme, og vi ønsker, at alle tre. Er det til at lyde som om jeg ved, hvad jeg taler om - ikke.

Derefter bruge øl gør kit fyldstof, fylde flasker

De 15 liter juice lavet 12x 750 ml flasker af nogle stoffer vil vi løst kalde vin til nu.
Disse ophold i pantry og vi vil formentlig teste en i en måneds tid.

Det er, hvad der er tilbage .....

Skulle rense afløb.








Ingen kommentarer: